Ismerd meg a 2019-es szervező csapatot!

Ismerd meg a 2019-es szervező csapatot!

Mindannyian más-más területről érkeztünk, de mindnyájan elkötelezettek vagyunk a környezet védelme, egy tudatosabb, egészségesebb társadalom előmozdítása iránt, hisszük, hogy lehet kevesebbel is boldogan élni, és ez olyan ökotudatos személethez vezet, aminek az eredménye a kevesebb fogyasztás és kevesebb hulladék termelése, közben pedig olyan értékek felértékelődése, mint a megosztás, odafigyelés, hitelesség, példamutatás.

Ezért nem sajnáljuk azt a több 100 órányi önkéntes munkát, amit a szervezésbe teszünk!

Panni, alias Magyar Anna és a Happier Earth Project életre hívói, Réffy Orsi és Süle Tamara (akiket csak azért nem találtok a fotón, mert épp hulladékmentesen fesztiváloztak a kép elkészítésének idején ) gondoskodnak arról, hogy minél többen halljatok a fesztiválról a social médián, Tóth Zsófi pedig angyali módon fogja össze a fesztivál kommunikációját.

Farkas Verát már ismerhetik a tábor tavalyi önkéntesei, ugyanis ő gondoskodik arról, hogy minden önkéntes olyan feladatot végezhessen a fesztivál két napján, amit a legjobban szeretne és mindenki a helyén legyen.

Hársas Péter segédkezik a logisztikában, azért hogy minden technika működjön és hogy a hulladékmentesség szellemében valósuljon meg az evés-ivás a fesztivál alatt.

Ha partnerünk vagy, akkor biztosan kaptál levelet Chmelar Fannitól, ha pedig öko-piactér kiállítónk vagy akkor Kovács Gabi egyeztet veled minden tudnivalóról.

Smahuly Róbert marketing és brand tanácsadóként segíti a munkánkat.   

Bálint Orsi intéz minden adminisztrációs feladatot és az Egyesület elnökségi tagjaként minden egyéb felmerülő feladatot, elosztva Zsolt és Dóri között. Vági Zsoltnak köszönhetjük, hogy az idei honlap is ilyen szép és jól működik, Kocsis Dóra pedig a fesztivál projektvezetőjeként tartja mindenkivel a kapcsolatot, állítja össze a programot, szervez, tárgyal, jön-megy, nyilatkozik ;-).

De sajnos nincs mindenki a képen! Sok-sok kreatív alkotónak, szakértőnek tartozunk hálával azért, hogy a fesztivál idén is megvalósulhat. 

Többek között Stenczel Tímeának, aki a fesztivál hulladékmentes feliratait kézzel vetette kartonra, Majsai Richárdnak a marketing tanácsaiért, Kollár Istvánnak aki az idei fesztivál összes social média grafikáját és plakátját elkészítette, Varga Juliának, hogy összekötött minket művészekkel…. és még sorolhatnánk!