A hatékony megbeszélések 6 aranyszabálya

A hatékony megbeszélések 6 aranyszabálya

Álltál már fel úgy az asztaltól egy megbeszélés után, hogy azt érezted, na ennek semmi értelme nem volt? Ha azon kevesek egyike vagy, aki eddig kizárólag eredményes meetingen vett részt, akkor neked nem érdemes ezt a cikket végigolvasni, valószínűleg sok újdonság nem lesz benne!  Azonban ha voltál már eredménytelen, a tervezettnél kétszer hosszabb, unalmas megbeszélésen, érdemes most pár percre a képernyőre szegezni a tekintetedet.

Ha ennél is többet szeretnél tudni a hatékony mindennapokról, gyere el „A hatékonyság 100 trükkje” workshopra a SimpliCity Fesztiválon, ahol gyakorlati példákon keresztül vesszük sorra a munkavégzés számos területét: tervezés, projekt menedzsment, megbeszélések, csapatmunka, kapcsolatépítés, információáramlás és rendszerezés, hogy csak a legfontosabbakat említsem. Egy intenzív, elképesztően gyakorlatias workshopra számíts, ami után nem kell többé a különböző módszereket böngészned, csak megtenned a következő (egyben a legnehezebb) lépést: a praktikák alkalmazását.

Legyen szó egy látszólag kötetlen beszélgetésről egy potenciális üzleti partnerrel, egy munkamegbeszélésről egy kollégával, vagy éppen egy csapat meetingről, ha többen dolgoztok egy projekten – nem árt néhány egyszerű dologra figyelni, hogy hatékonyan teljen az értékes időd. Ezekről a tippekről bővebben az alábbi linken olvashatsz, Filep Szilvi tollából, aki a Fesztiválon is előad, témája: A hatékonyság 100 trükkje – izgalmas, ugye?

 

És akkor lássuk az ízelítőt, további 95 (!) tipp pedig a Fesztiválon!

A hatékony megbeszélések 6 aranyszabálya